Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Staňte sa našim členom

SÚBOR
Dátum: 28.12.2019
Staňte sa našim členom

   Stať sa našim členom je ľahké. Stačí ak vyplníte elektronický formulár, ktorý nájdete na spodku stránky, alebo si vytlačíte a vyplníte prihlášku, ktorú pošlete na adresu Združenie pacientov s primárnou imunodeficienciou, Mlynské Nivy 56, 821 05 Bratislava.

Členstvo v Združení pacientov s primárnou imunodeficienciou je bezplatné. Našim členom môžu byť aj osoby či organizácie, ktoré už sú členmi iných občianskych združení pre pacientov. Každý môže byť členom ľubovoľného množstva občianskych združení. Výhodou členstva v združení je, že každý člen má právo zúčastniť sa na zasadnutí najdôležitejšieho orgánu združenia, ktoré sa nazýva valné zhromaždenie. Valné zhromaždenie schvaľuje rozpočet a plán činnosti združenia a raz za tri roky volí predsedníctvo, ktoré združenie riadi.
 
Široká členská základňa posilňuje náš hlas. Čím viac členov budeme mať, tým vážnejšie budú brané naše stanoviská k dostupnosti liečby alebo iné materiály, ktoré v pripravíme mene pacientov. 
 
Členstvo nie je podmienkou využívania našich služieb. Sme tu pre všetkých pacientov s primárnou imunodeficienciou, či už našimi členmi sú, alebo nie sú.
 
 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
ziadost_o_clenstvo_imunodeficit.sk Veľkosť: 69.9 kB Formát: pdf Dátum: 15.1.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.